skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing.

Op 7 september 2019 is er een WhatsApp geopend voor alle recreanten en trainers uit de Startersclinic 2019-2020 , direct na de eerste training.
Hierin worden nieuwtjes, tips, feiten en foto’s onderling gedeeld. Op deze manier onstaat er een grote verbondenheid tussen trainers en lopers onderling.

Ik stuur elke week aan de recreanten en trainers het schema door per e-mail, wat we gaan lopen en welke route, waar is de warming-up / cooling-down, mochten er recreanten te laat op het clubhuis arriveren
dan kunnen ze aanschuiven met de warming-up om toch de training te volgen. Het wordt altijd zeer op prijs gesteld, dat er elke week een mail komt, zodat men weet wat er getraind gaat worden, kunnen ze niet trainen met de groep, dan wordt er door de recreant zelf gelopen op een andere dag en tijdstip.

Zodra de training is afgelopen worden de gemaakte foto’s direct in de WhatsApp verzonden en in het album op de GAC website geplaatst, waar we al een aardig vol fotoalbum hebben.
Men is altijd enthousiast en het wordt gewaardeerd dat we onderling zoveel contact met elkaar hebben, de sfeer in de groep is altijd leuk, gezellig en spontaan.

Helaas is op zaterdag 14 maart jl. het clubhuis gesloten voor onbepaalde tijd vanwege het Corona Virus.
Om toch de recreanten aan het lopen te houden, stuur ik 1x per week een mail met twee trainingen, zodat men individueel zelf kan hardlopen vanuit hun eigen huis.

Verder houden de recreanten en trainers nog nauw onderling contact via de WhatsApp. Er wordt aangemoedigd en de gelopen routes worden gedeeld.

Helaas kregen we vrijdag 27 maart jl. bericht van de organisatie van de Hilversum Cityrun, dat de HCR 20 op 17 mei niet doorgaat.
De recreanten van de Startersclinic kunnen hun trainingen niet beloond zien met een medaille van de Hilversum Cityrun 2020.
Maar een aantal zal blijven trainen voor een volgend doel, de 5 Engelse mijl van de Damloop by Night in Zaandam op zaterdagavond 19 september.

Tevens klinken er ook geluiden in de App groep, om gewoon volgend jaar alsnog te gaan voor die begeerde medaille van de Hilversum Cityrun 2021.

Tot 23 mei a.s. zal ik nog schema’s per e-mail doorsturen naar de recreanten en trainers om toch in conditie te blijven.
Wanneer men weer in groepsverband kan en mag trainen is voor iedereen de grote vraag, maar iedereen kijkt uit naar dat moment.

En uiteraard gaan we, de Startersclinic met mijn collega trainers en recreanten traditioneel afsluiten met het eten van een pannenkoek!
Mischien iets later dan normaal, maar wat in het vat zit…..

Dit zijn onzekere tijden voor ons allemaal, maar ik wens een ieder heel veel sterkte, pas goed op elkaar,

Lieve groeten van Astrid en team collega trainers uit de Startersclinic

Back To Top
X