skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Op zaterdag 4 september 2021 gaat een nieuwe Startersclinic hardlopen van start. GAC biedt éénmaal per jaar deze clinic aan als een aparte loopclinic. De clinic is bedoeld voor beginnende hardlopers vanaf 18 jaar. De Startersclinic hardlopen duurt tot eind april 2022.

Programma
Na een periode van drie weken waarin er sportief gewandeld wordt met kleine stukjes hardlopen, gaan we gefaseerd over naar het hardlopen. Aan het einde van deze clinic kun je ongeveer vijf kilometer achter elkaar hardlopen.

De trainingen worden tweemaal in de week gegeven, zaterdagmorgen om 8.50 uur en dinsdagavond om 18.40 uur. De trainingen starten in Clubhuis GAC, Arenapark 1, Arena 103, 1213 NZ Hilversum.

Uitgebreide informatie kan je vinden op https://gach.nl/startersclinic

Zegt het voort 
Ken je mensen in je omgeving die erover denken om te gaan hardlopen, maak ze attent op deze mogelijkheid bij GAC. Het is gebleken dat de mond-tot-mondreclame nog altijd de meeste belangstellenden oplevert.

Voorbehoud rondom covid-19
Uiteraard hopen wij dat we niet opnieuw zullen worden geconfronteerd met beperkende maatregelen rondom het covid-19 virus. GAC houdt de berichtgevingen hieromtrend nauwlettend in de gaten en kan besluiten deze clinic te annuleren.

Voor vragen kan je terecht bij: Astrid van Haaften (coördinator Startersclinic, 035-5821053 / 06-15653622) e-mail starters@gach.nl   

Back To Top
X