Skip to content

Zondag 19 mei is de vierde GAC-versie van het voetstappenpad gehouden. Officieel is de naam: De Klaverblad Voetstappenpad Wandelrally. Klaverblad Verzekeringen is onze vaste hoofdsponsor.
De term “wandelrally” is geërfd van de Lionsclub. Zij organiseerden in totaal vijf keer deze wandelrally.

Dit jaar was er een noviteit: de tweede helft van de route was nu ook apart te lopen. Vanaf station Hollandsche Rading is de route immers goed te bereiken. Qua organisatie was het makkelijk aan te passen. Benodigdheden waren een paar bordjes om het juiste pad in te slaan naar stempelpost 3. Een twintigtal wandelaars heeft hier gebruik gemaakt.

In totaal liepen ruim 200 wandelaars mee. Mede dankzij de berichten op Facebook en nu ook Instagram, waren er een heel stel nieuwe gezichten. Opvallend was het aantal mensen dat in de voorbereiding zat voor de Nijmeegse Vierdaagse.

De start was vanuit het gastvrije Beeld en Geluid. De ochtend was nog een beetje nevelig, maar gaandeweg werd het een prima wandeldag met een zonnetje. De sfeer was prima; fijne mensen altijd die wandelaars! De vrijwilligers gaven ook aan dat het ook deze keer heel gezellig was. Leuke gesprekken, goede horeca waar een drankje en/of een snack genuttigd kon worden en de mooie omgeving maakten het mede tot een succes.

Volgend jaar is ons 5-jarig jubileum. Dan hoort u weer van ons!

Namens de organisatie Bea, Bert, Hanne en Klaas en ook de schilder van de voetstappenpaaltjes, Jaap

Back To Top