Skip to content

REGELS VOOR KRIJGEN, GEBRUIKEN EN INLEVEREN VAN TRAINERSKLEDING

ALGEMEEN: 

– stuur al je vragen over trainerskleding aan het adres: <trainerskleding@gach.nl>

– ga voor het krijgen of inruilen van trainerskleding niet spontaan naar Run2day maar maak eerst een afspraak via bovenstaand mailadres

– we gaan er vanuit dat trainerskleding bij normaal gebruik (1 à 2 trainingen per week) ongeveer 3 jaar meegaat, en een jas 5 jaar.

Bestel alleen nieuwe kleding als dat echt nodig is, het budget is namelijk beperkt.

KRIJGEN VAN TRAINERSKLEDING: 

– Trainers wedstrijd: iedereen die begint met training geven krijgt een set trainerskleding

– Trainers hardlopen, wandelen en nordiccen: iedereen die de trainerscursus succesvol afrondt krijgt een basisset trainerskleding (shirt en jasje). Daarna is er voor alle vaste trainers (dus niet voor invallers) één bestelmoment per jaar waarbij je kan bestellen wat je nodig hebt (broek, shirt, jasje). Hardlooptrainers krijgen dan ook de mogelijkheid om een paar Nike-hardloopschoenen te kopen voor €50,- (voor bootcamptrainers: trailschoenen). Dit bedrag komt ten goede aan de GAC. NB: niet alle modellen zijn beschikbaar binnen deze aanbieding.

– Voor SW en NW trainers is het mogelijk om eenmaal per twee jaar een tegemoetkoming (€70) te krijgen in de aanschaf van wandelschoenen.

– Trainers die ‘s avonds training geven kunnen bij Run2Day een geel veiligheidshesje krijgen met een T erop. Overige trainers en niet-trainers kunnen zo’n hesje (zonder T) kopen bij Run2day voor €5.

GEBRUIKEN VAN TRAINERSKLEDING:

– Om verwarring en slijtage te voorkomen is het de bedoeling dat je de trainerskleding alleen draagt als je training geeft, dus niet privé. Dit geldt met name voor de kleding met opdruk “GAC Trainer”. 

– De Nike-schoenen die je als trainer met korting koopt zijn gewoon jouw eigendom dus daarmee mag je doen wat je wil.

 INLEVEREN VAN TRAINERSKLEDING:   

– Als je stopt met training geven kan je je trainerskleding inleveren bij Run2Day. Daar wordt bepaald of de kleding opnieuw kan worden uitgegeven of wordt geschonken aan een goed doel.

– Als kleding kapot is of niet meer past dan kan je deze omruilen bij Run2Day. Graag eerst per e-mail een afspraak maken hiervoor.

Back To Top