skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

GAC beschikt over een fraaie atletiekbaan met tal van faciliteiten. Atletiekbaan en clubhuis liggen op een goed bereikbare locatie binnen het Arena kantorenpark in Hilversum, vlak naast NS station Hilversum Sportpark. Het hoofdkantoor van Nike Europe en de historische Dudoktribune liggen direct aan de atletiekbaan.

In het clubhuis is ruime gelegenheid om te douchen. De kantine met mooi uitzicht over de baan is altijd geopend. Sporters en toeschouwers kunnen altijd gebruik maken van deze ruimte. Zaterdagochtend, dinsdag- en donderdagavond is de bar geopend. Er zijn twee vergaderruimten, een medische ruimte en een goed ingerichte krachtruimte. Deze krachtruimte is bedoeld voor wedstrijdatleten vanaf B-junioren (inbegrepen bij de contributie).

De atletiekaccommodatie en het clubhuis zijn zeven dagen per week in gebruik. De facilitair manager coördineert de vele gebruiksaspecten van het clubhuis. Hij  is het aanspreekpunt voor GAC commissies en leden voor het gebruik, schoonhouden en reparaties van clubhuis en baan.

Openingstijden Clubhuis zijn hier te vinden.

Facilitair manager: Henk Milder, henk.milder@gach.nl, telefoon 06-21380969

Back To Top
X