Skip to content

Bootcamp is actief sporten in de buitenlucht en de ideale work-out om je conditie, kracht en spiermassa op te bouwen. Er wordt getraind in groepsverband en onder begeleiding van deskundige trainers.
Ben je de sportschool zat, of wil je iets doen aan je souplesse, kracht of conditie? Dan is Bootcamp echt iets voor jou!
Er wordt getraind op en rond de atletiekbaan. De trainingen bestaan o.a. uit gevarieerde krachtoefeningen met weinig materialen maar met eigen lichaamsgewicht, intervaltraining en korte stukjes hardlopen, en zijn zo opgezet dat je op je eigen niveau kunt meedoen.
Energie, variatie, samen trainen en enthousiasme maakt Bootcamp tot een succes!

Voor wie is Bootcamp
Bootcamp bereikt een brede doelgroep. Beginnende sporters die een eerste opstap willen maken in het versterken van hun spierkracht, meer flexibiliteit of conditie willen opbouwen kunnen er goed mee uit de voeten. Maar ook voor de meer ervaren sporters is het een ideale manier om kracht te vergroten en verder te komen in het prestatieniveau.
Bij Bootcamp kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen. De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar. Als bootcamper ben je lid van GAC.

Wat bereik je met Bootcamp
Bootcamp biedt iedereen de juiste aandacht en trainingen op maat om spierontwikkeling op gang te brengen en de algehele conditie te verbeteren. Het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen en meer vitaliteit en fitheid. Je wordt fysiek en mentaal sterker en het helpt blessures te voorkomen. Daarnaast bereik je er jouw persoonlijke doelstellingen mee zoals sneller lopen of meer plezier in het sporten.

Waar en wanneer 
De trainingen zijn elke maandag van 19:30-20:30 uur. We verzamelen bij het GAC clubhuis en trainen op en rond de atletiekbaan.

Aanmelden
Voor informatie over een GAC lidmaatschap klik hier
Wil je meer informatie, mail dan naar: bootcamp@gach.nl.

Inschrijven kan via het GAC inschrijfformulier dat je hier kunt vinden.
Na inschrijving zullen we contact met je opnemen voor een korte intake.

Back To Top