skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing

Bootcamp GAC is actief sporten in de buitenlucht en de ideale work-out om je conditie, kracht en spiermassa op te bouwen. Er wordt getraind in groepsverband en onder begeleiding van deskundige trainers.
Ben je de sportschool zat, of wil je iets doen aan je souplesse, kracht of conditie? Dan is Bootcamp GAC echt iets voor jou!
Bootcamp GAC wordt gegeven in de vorm van een clinic: tien weken achter elkaar, elke maandagavond een uur training. Er wordt getraind op en rond de atletiekbaan. De trainingen bestaan o.a. uit gevarieerde krachtoefeningen met weinig materialen maar met eigen lichaamsgewicht, intervaltraining en korte stukjes hardlopen, en zijn zo opgezet dat je op je eigen niveau kunt meedoen.
Energie, variatie, samen trainen en enthousiasme maakt Bootcamp GAC tot een succes!

Voor wie is Bootcamp GAC
Bootcamp GAC bereikt een brede doelgroep. Beginnende sporters die een eerste opstap willen maken in het versterken van hun spierkracht, meer flexibiliteit of conditie willen opbouwen kunnen er goed mee uit de voeten. Maar ook voor de meer ervaren sporters is het een ideale manier om kracht te vergroten en verder te komen in het prestatieniveau.
Bij Bootcamp GAC kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen. De minimum leeftijd voor deelname is 14 jaar.

Wat bereik je met Bootcamp GAC
Bootcamp GAC biedt iedereen de juiste aandacht en trainingen op maat om spierontwikkeling op gang te brengen en de algehele conditie te verbeteren. Het zorgt voor een groter uithoudingsvermogen en meer vitaliteit en fitheid. Je wordt fysiek en mentaal sterker en het helpt blessures te voorkomen. Daarnaast bereik je er jouw persoonlijke doelstellingen mee zoals sneller lopen of meer plezier in het sporten.

Waar en wanneer 
Elke 10 weken start er een nieuwe Bootcamp clinic bij GAC Hilversum. De trainingen zijn elke maandag van 19:45-20:45 uur. We verzamelen bij het GAC clubhuis en trainen op en rond de atletiekbaan.

Data clinics:
8 oktober 2018 t/m 10 december 2018
17 december 2018 t/m 18 februari 2019
25 februari 2019 t/m 6 mei 2019 (maandag 22 april vervalt ivm tweede Paasdag)
13 mei 2019 t/m 22 juli 2019 (maandag 10 juni vervalt ivm tweede Pinksterdag)
29 juli2019 t/m 30 september 2019
7 oktober 2019 t/m 9 december 2019
16 december 2019 t/m 17 februari 2020.

Aanmelden
Een clinic kost 50 euro voor niet-GAC leden. Voor informatie over een GAC lidmaatschap klik hier. Ben je al lid van GAC dan kun je gratis aan alle clinics mee doen.
Wil je meer informatie, mail dan naar: bootcamp@gach.nl.

Inschrijven kan via het GAC inschrijfformulier dat je hier kunt vinden.
Na inschrijving zullen we contact met je opnemen voor een korte intake.

Back To Top
X