skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Ga naar inschrijven.

De Gooise Atletiek Club (GAC) Hilversum is een van de grootste atletiekverenigingen in Nederland. GAC biedt haar leden een breed en kwalitatief hoogstaand trainingsaanbod, heeft uitgebreide faciliteiten en kent een rijk verenigingsleven met veel activiteiten. GAC heeft circa 1600 leden, van 5 tot 85 jaar, die sporten op alle mogelijke niveaus. Iedereen met een atletiekhart voelt zich thuis bij GAC.

We onderscheiden loopsport en wedstrijdatletiek. Jeugd valt bij GAC onder de wedstrijdatletiek.

Loopsport:
Iedereen van 18 jaar en ouder is welkom bij loopsport

Voor alle onderdelen geldt; als je eerst even wilt sfeerproeven kom dan gerust een keer of vier meetrainen voordat je besluit om lid te worden.

Wedstrijdatletiek:

Alle aktieve GAC leden zijn automatisch lid van de Atletiekunie.
Bij de wedstrijdatletiek (uitgezonderd de A atletiek) is een wedstrijdlicentie inbegrepen en er kan vanaf de B-junioren gebruik gemaakt worden van de krachtruimte.
Lees ook de aanvullende informatie hieronder voordat je doorgaat naar de pagina inschrijven (zie link onderaan deze pagina)

Entreeprocedure wedstrijdatletiek

GAC wedstrijdatletiek biedt een zeer diverse mix van trainingsgroepen met ieder haar eigen kenmerken en richtlijnen. Om alle nieuwe atleten in een passende groep te laten starten en correct te informeren hanteert de wedstrijdatletiek entreebegeleiding. Iedere groep heeft een maximaal aantal atleten om de kwaliteit van de begeleiding en de veiligheid te kunnen waarborgen. Een aantal groepen kent hierdoor helaas een wachtlijst.

Na inschrijving ontvang je een e-mail van onze entreebegeleider. Deze geeft aan voor welke trainingsgroep je in aanmerking komt.

  • Als er plaats is in de groep van jouw keuze wordt je meteen uitgenodigd voor een korte proefperiode van 4 trainingen. In de e-mail staan de trainingsdata en de naam van de trainer bij wie je je kan melden. Voor de duur van de proefperiode ben je aspirantlid.
  • Als er op moment van inschrijving geen plek is krijg je een inschatting van de wachttijd. Die is slechts een indicatie en hangt grotendeels af van het ledenverloop in de beoogde groep. Zodra er een plaats vrij komt zal de entreebegeleider weer contact opnemen en je uitnodigen voor de proeftrainingen.

De inschrijving voor wedstrijdatletiek verplicht in eerste instantie dus tot niets, maar is wel vereist om een uitnodiging voor proeftrainen te ontvangen. Pas na de proeftrainingen én bij wederzijds akkoord wordt het lidmaatschap geactiveerd en vanaf die datum wordt contributie geheven.

Mochten er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, neem dan per e-mail contact op met onze entreebegeleiding: entreebegeleiding@gach.nl.

Wil je meer informatie over specifieke categorieën binnen de wedstrijdatletiek zie ook deze pagina.

Alle actieve leden zijn automatisch lid van de Atletiekunie en daarmee verzekerd tijdens sportactiviteiten die door GAC georganiseerd worden (WA en collectieve ongevallenverzekering).

GAC vindt veiligheid en gedrag belangrijk en heeft een aantal belangrijke kaders en richtlijnen vastgelegd in het gedrags- en veiligheidsprotocol.

Back To Top
X