Skip to content

De Gooise Atletiek Club (GAC) Hilversum is een van de grootste atletiekverenigingen in Nederland. GAC biedt haar leden een breed en kwalitatief hoogstaand trainingsaanbod, heeft uitgebreide faciliteiten en kent een rijk verenigingsleven met veel activiteiten. GAC heeft circa 1600 leden, van 5 tot 85 jaar, die sporten op alle mogelijke niveaus. Iedereen met een atletiekhart voelt zich thuis bij GAC.

Voor alle onderdelen geldt; als je eerst even wilt sfeerproeven kom dan gerust een keer of vier meetrainen voordat je besluit om lid te worden.

We onderscheiden Loopsport en Baanatletiek.

Loopsport
Iedereen van 20 jaar en ouder is welkom bij Loopsport, meer informatie via:

Baanatletiek

Alle atleten van 5 jaar en ouder die op de baan gaan trainen zijn welkom bij Baanatletiek.

  • Pupillen 5 – 12 jaar
  • Junioren 12 – 20 jaar
  • Senioren 20 – 35 jaar
  • Masters 35 jaar en ouder
  • A Atletiek, atleten met een verstandelijke beperking, alle leeftijden

Meer informatie via  entreebegeleiding@gach.nl

Alle sportactieve GAC leden zijn automatisch lid van de Atletiekunie.
Bij de Baanatletiek is een wedstrijdlicentie inbegrepen.

Entreeprocedure Baanatletiek

GAC Baanatletiek biedt een mix van trainingsgroepen met ieder haar eigen kenmerken en richtlijnen. Om alle nieuwe atleten in een passende groep te laten starten en correct te informeren hanteert de Baanatletiek entreebegeleiding.

Na inschrijving ontvang je een e-mail van onze entreebegeleider. Deze geeft aan voor welke trainingsgroep je in aanmerking komt.

  • Als er plaats is in de betreffende trainingsgroep wordt je uitgenodigd voor een gratis proefperiode.
  • Bij pupillen kan je als de groepen vol zitten op een wachtlijst komen. In dat geval krijg je een inschatting van de wachttijd. Zodra plaats vrij komt zal de entreebegeleider contact opnemen en je uitnodigen voor de proeftrainingen.

De inschrijving voor Baanatletiek verplicht in eerste instantie dus tot niets. Pas na de proeftrainingen én bij wederzijds akkoord wordt het lidmaatschap geactiveerd en vanaf die datum wordt contributie geheven.

Mochten er na het lezen van deze informatie nog vragen zijn, neem dan per e-mail contact op met onze entreebegeleiding: entreebegeleiding@gach.nl.

Alle actieve leden zijn automatisch lid van de Atletiekunie en daarmee verzekerd tijdens sportactiviteiten die door GAC georganiseerd worden (WA en collectieve ongevallenverzekering).

GAC vindt veiligheid en gedrag belangrijk en heeft een aantal belangrijke kaders en richtlijnen vastgelegd in het gedrags- en veiligheidsprotocol.

Ga naar inschrijven.

Back To Top