Ga naar hoofdinhoud

Weerwijzer:

Geen mededeling.

Samen met de 1e coördinator (Patrick Weening)

organiseer je jaarlijks de reanimatiecursussen,
ben je gastheer/vrouw op de cursusavonden,
breng je de kantine in gereedheid voor de cursussen en
verwelkom je de docente, trainers en deelnemers met een kopje thee of koffie,
daarnaast houd je de presentielijst bij, zodat dit in het centraal clubsysteem kan worden bijgewerkt.

Dit is de leukste vrijwilligersklus die er is, omdat je alle GAC-trainers leert kennen en je regelmatig contact hebt met het bestuur (voor de reserveringen van de kantine), de trainerscoördinatoren (voor de laatste stand van zaken van het trainersbestand) en de coördinator opleidingen (voor de toetreding van nieuwe trainers). En het is een belangrijke klus, omdat je daarmee bijdraagt aan de veiligheid tijdens de trainingen en binnen de GAC in het algemeen.

De reanimatie-cursussen worden elk jaar georganiseerd in twee series van 6 à 8 avonden, in het voorjaar en in het najaar, gewoonlijk op de maandag- en woensdagavond. Met de organisatie ben je druk via de mail vanaf december tot aan het begin van de cursussen in het voorjaar en vanaf eind augustus tot en met het begin van de cursussen. Op de avonden zelf ben je om de beurt van ongeveer 18:30 tot ongeveer 21:30 aanwezig. 

Wat je moet kunnen: een beetje digitaal vaardig zijn en een klein beetje handigheid met excel is wel heel prettig. Voor de rest gaat veel via de mail.

Fysiek moet je in staat zijn om mee te helpen de tafels en stoelen in de kantine te versjouwen, zodat de kantine gereed gemaakt kan worden voor de cursussen. Met z’n tweeën is dat trouwens zo gepiept.
Verder moet je koffie en thee serveren aan de bar in de kantine: óók niet de lastigste klus.

Aanmelden of meer informatie vragen bij Patrick Weening: reanimatie@gach.nl

Back To Top