Skip to content

Zaterdag 15 september is de traditionele Herfstloop gehouden onder prima omstandigheden met mooi nazomerweer. Een klein gedeelte van het parkoers loopt samen met een mountain bike route maar dat gaf geen problemen. De ronde voor de lopers bedroeg 3,5 km en kon 1, 2 of 3x gelopen worden; de afstand voor de nordiccers/ sportief wandelaars bedroeg 6 km.

De Herfstloop is dit jaar een week vervroegd zodat iedereen op 22 september kan gaan kijken naar het NK snelwandelen op onze mooi baan; zie de GAC website! Daarnaast was er deze dag concurrentie van een andere activiteit van de Loopsportcommissie namelijk wadlopen en er zijn de dag ervoor een aantal GAC leden gezamenlijk vertrokken voor een wandelvakantie in Oostenrijk.

De deelname aan deze Herfstloop was toch goed te noemen met 150 deelnemers die om 9:30 uur van start gingen. Na afloop was er voor iedereen een verfrissend drankje.

Al met al een zeer geslaagde Herfstloop met dank aan het evenemententeam en de andere vrijwilligers die een handje toesteken. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en enthousiasme.

De foto’s staan in het fotoalbum van de GAC website, volg deze link.

Kees Tabak

Back To Top