Skip to content

Voor de mini’s/D pupillen het eerste seizoen dat ze mee mochten doen aan de crosscompetitie. Zowel de jongens als meiden hadden zich geplaatst voor de finale in Warmenhuizen. Hoe dichter de start naderde hoe zenuwachtiger de kinderen werden. Bij het inlopen hadden ze gezien dat het toch wel een lang parcours was en er erg veel modder lag. Glijpartijen van de grote jongens en meiden zorgden voor een voorzichtige start bij de jongens…. maar daarna gingen de kinderen los!

De eerste jongen van GAC die over de streep kwam was Pieke op een mooie 12de plek. Daarachter volgde Max (die de avond van te voren pas gehoord had dat hij in mocht vallen vanwege een ziek teamgenootje) op de 22ste plaats, Lars op de 31ste plaats en Mees op een 33ste plaats. In het totaalklassement werden de jongens vierde, wat een mooie prestatie!

De meiden hadden gezien dat er geen val en glijpartijen waren geweest bij de jongens en gingen hard van start! Zo hard zelfs dat Lianne een mooie 3de plaats individueel behaalde. Ook de andere meiden deden het fantastisch; Sofie werd 7de, Iris 14de en Noor 22ste. Toen werd het spannend, zouden ze als team op het podium eindigen?? En ja hoor, de meiden D werden 1ste in het team klassement! Wat een top prestatie!
Wat ze moesten doen met de GAC vlag op een podium was nog een vraag… maar ze hebben mooi kunnen oefenen voor de komende jaren!

Ook de andere pupillen en teams hebben het goed gedaan. Uitslagen zijn de vinden op www.tigch.nl

Tamara
Trainer D pupillen/mini’s

Back To Top