Skip to content

Zaterdag 21 september is de traditionele Herfstloop gehouden onder prima omstandigheden met mooi nazomer weer. Een klein gedeelte van het parkoers liep samen met een mountainbike route maar dat gaf geen problemen. De ronde voor de lopers bedroeg 3,5 km en kon 1, 2 of 3x gelopen worden; de afstand voor de nordiccers/ sportief wandelaars bedroeg 6 km.

Er was deze dag concurrentie van de Dam tot Dam loop die dit weekend werd gehouden en er zijn afgelopen week een aantal GAC leden gezamenlijk vertrokken voor een wandelvakantie in Oostenrijk.

Aan deze Herfstloop deden 125 leden mee die om 9:30 uur van start gingen. Dat maakt het nog wel de moeite waard om dit te organiseren alhoewel het slechts 14% is van het totaal aantal leden van de Loopsport. Na afloop was er voor iedereen een verfrissend drankje naar keuze en een appel.

Al met al een geslaagde Herfstloop met dank aan het evenemententeam  en  de andere vrijwilligers (waaronder 2 die geen lid zijn van GAC waarvoor hulde) die een handje toesteken. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en enthousiasme.

De foto’s door Rosalie Kuip vind je hier.

Kees Tabak

Back To Top