Skip to content

De loopsportcommissie van GAC organiseert op woensdag 14 november om 20.00 een thema avond over marathonlopen.

Deze avond is bedoeld voor iedere loopsporter die ooit een marathon heeft gelopen of binnenkort gaat lopen, maar ook voor ieder die er van droomt ooit een marathon te gaan lopen. Initiatiefnemer Peter Beukers zal aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen op zijn eerste marathon deze avond begeleiden. Iedereen die een marathon heeft gelopen, kent zijn of haar persoonlijke herinneringen. Daarvoor zal gelegenheid zijn om deze met anderen uit te wisselen. Voor de marathonloper in training komen er vele interessante onderwerpen voorbij. En wie wellicht “marathon” aspiraties heeft voor de toekomst, zal op deze avond de nodige inspiratie kunnen opdoen.

Voor deze avond zijn vier sprekers uitgenodigd:

  • Cornelie Peschar – Marathonloopster bij GAC. Zij zal een presentatie houden over voeding.
  • Frans Oomen – Marathonloper en ultraloper bij GAC. Hij zal een en ander vertellen over trainingsschema’s in aanloop naar een marathon.
  • Maarten Schmitt – Hardloper en verbonden aan het SOMT (Stichting Opleiding Musculoskeltale Therapie) in Amersfoort. Als sportfysiotherapeut heeft hij veel kennis van bekken en heup instabiliteit bij hardlopers.
  • Guido Vroemen – Sportarts en medisch bioloog. Zijn focus zal liggen op veel voorkomende blessures bij sporters.

De avond wordt gehouden in de kantine van GAC.
Deelname is gratis (consumpties niet). Voor deelname kun je je aanmelden via: marathonclinichilversum@gmail.com

Back To Top