Skip to content

GAC sluit een hoofdstuk.

De man die tientallen trainers opleidde (en velen daarvan zijn nu nog actief in de club) is op dinsdag 23 oktober overleden. Martin Hoek, al sinds 1994 Gulden Lid van de club, is voor veel van ons nog de grote inspirator en leermeester.

Trainster Karin de Bruijn schreef in het Herinneringsboek voor Martin op de website van uitvaartonderneming Van Vuure:

Herinnering aan een sportief voorbeeld
Martin is mijn leermeester geweest in het overbrengen van gezellig en sociaal sporten.
Hardlopen in het mooie Gooise bos.
Door jou, Martin en door jou, Lies ben ik nog steeds bezig om jullie enthousiasme voor het recreatieve hardlopen en wandelen, door te geven.
Jullie voorbeeld helpt mij hierbij.

Lieve Lies, heel veel sterkte en moge mooie herinneringen, je verdriet een beetje verlichten.
Karin de Bruijn

Martin Hoek is opgebaard in Afscheidscentrum Van Vuure aan het Melkpad 23 in Hilversum. Daar kan op zondag 28 oktober van 15 tot 16 uur afscheid van hem genomen worden en is er de mogelijkheid om te condoleren.

De crematieplechtigheid is op dinsdag 30 oktober om 10.30 uur in de Aula van Crematorium Den en Rust in Blithoven, Frans Halslaan 27. Na afloop is er ook gelegenheid om te condoleren

We hopen zo spoedig mogelijk hier meer informatie over Martin te plaatsen. Uiteraard wensen we zijn vrouw Lies, zoon Gerard en andere familieleden veel sterkte. Weet dat er in de natuur rond Hilversum nog lang honderden hardlopers zijn die met veel liefde en respect aan onze Martin terugdenken.

Bestuur GAC

Back To Top