Skip to content

Beste ouders en wedstrijdatleten,

GAC is een grote en actieve atletiekvereniging. Voor onze leden worden veel trainingen, wedstrijden en evenementen georganiseerd. Om al deze activiteiten mogelijk te maken zijn er veel vrijwilligers die zich inzetten voor GAC. Dit model functioneert op zich wel, maar er is nog altijd behoefte aan meer vrijwilligers voor verschillende functies.

Ervaring leert dat een persoonlijke benadering het meest effectieve middel is om vrijwilligers te werven. We hebben echter zoveel leden en ouders en zoveel taken en functies te vergeven dat een persoonlijke benadering niet altijd mogelijk is. Om iedereen inzicht te geven in de belangrijkste vrijwilligerstaken en -functies binnen de GAC wedstrijdatletiek en te inventariseren wie op welk vlak een bijdrage wil leveren heeft het GAC Atletiekteam een vrijwilligersenquête ontwikkeld.

Hieronder tref je een link naar de GAC wedstrijdatletiek vrijwilligersenquête, een overzicht met meer dan 20 vrijwilligerstaken en functies. Wellicht zit er iets tussen dat je leuk lijkt en waarvoor GAC nu of in de toekomst een beroep op je kan doen. Wij vragen hierbij alle ouders van pupillen en CD junioren en alle wedstrijdatleten vanaf B-junioren de enquête in te vullen, óók als je al vrijwilligerswerk voor GAC verricht. Het invullen kost maximaal10 minuten.

Klik hier als je ouder bent van een pupil of CD junioren atleet.
Klink hier voor B junioren en ouder.

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!

GAC Atletiekteam:
Justin Würing
Aswin Jägers
John Dankers
Frans Harms
Coen Hulsman
Alle Koperdraad
Michiel van Voorthuijsen
Joke Kooijker

Back To Top