Skip to content

We hebben een nieuwe sponsor. De nieuwe eigenaar Louran van Keulen heeft gisteren tijdens de opening van zijn nieuwe hardloopwinkel Run2Day aan de 's Gravelandseweg in Hilversum samen met GAC voorzitter Eric Bouwmeester de intentieverklaring ondertekend om te komen tot een structurele samenwerking in de vorm van een "Preferred Suppliership". Het sponsorcontract zal de komende weken verder worden uitgewerkt.

De meeste GACers kennen Louran van Keulen als de kersverse voorzitter van de Maple Leaf Cross. Hij zal de winkel samen met zijn vrouw Suzana gaan runnen. Louran: "We geven advies om de juiste keuze te maken van je hardloopschoen d.m.v. een videoanalyse en een voetscan. Suzana is o.a. voedingsdeskundige en hardlooptrainster. Zij geeft deskundig advies op het gebied van eten en drinken bij het sporten."

Eigenaar Louran van Keulen is geen onbekende in de hardloopwereld. Hij heeft vele jaren bij Nike in Hilversum en de Atletiekunie gewerkt en was organisator  van een aantal grote hardloopevenementen. Hij is zelf een middenlange afstandsloper maar heeft ook 8 marathons op zijn naam staan. Als voorzitter van de Maple Leaf Cross, die op 3 november plaatst vindt in het mooie natuurgebied van Anna’s Hoeve, probeert Louran nog meer mensen in beweging te krijgen.

Back To Top