Skip to content

Beste (jeugd)leden,

Zoals we eerder berichten, mogen we vanaf 28 april de trainingen van de pupillen en junioren (t/m 18 jaar) hervatten. De afgelopen dagen is hiervoor met man en macht gewerkt aan het protocol en de planning om dit alles mogelijk te maken. De gemeente heeft na beoordeling van onze plannen, het licht op groen gezet. We wachten de vakantie niet af, maar gaan vanaf woensdag 29 april de trainingen van de jeugd atleten t/m 18 jaar weer starten.

Uiteraard zal dit anders verlopen dan voorheen. Trainingstijden en frequentie van trainingen zijn aangepast. Ook dienen we ons te houden aan het opgestelde protocol. Als het goed is zijn jullie hierover al uitgebreid geïnformeerd door de trainers.

Samengevat het volgende:

  • Het opgestelde protocol is op basis van de protcollen van het RIVM, Atletiek Unie en NOC/NSF en is goedgekeurd door de gemeente Hilversum.
  • Hou je aan de gestelde regels, we willen allemaal weer sporten niemand heeft dit eerder gedaan, het is even wennen.
  • De ingang is alleen via de fietsenstalling waar verdeelpunten zijn ingericht.
  • Ga, vlak voor de training, thuis al naar het toilet en vul je waterfles. Alleen voor nood is er voor de atleten en trainers het buitentoilet beschikbaar. Deze zal na elk gebruik gereinigd moet worden.
  • Clubhuis is en blijft gesloten voor iedereen, alleen de buiten accommodatie is voor atleten en trainers geopend tijdens de trainingen.
  • Kom alleen als je door je trainer bent uitgenodigd en kom op het afgesproken tijdstip.
  • Tijdens de training gaat het hek op slot. Te laat betekent geen training.
  • Geen ouders/verzorgers langs de baan, niet wachten buiten het hek.
  • Kinderen op tijd ophalen en/of direct naar huis. Dit om groepswissel goed te laten verlopen.

Het complete protocol met alle afspraken kun je hier vinden.

Het trainingsschema voor de pupillen is hier te vinden.

Alle overige trainingen zijn opgenomen in dit overzicht.

Gedurende de trainingen doen we veel ervaring op met deze, voor ons allemaal nieuwe, situatie. Regelmatig evalueren wij hoe alles verloopt en passen wij, indien nodig, het protocol en/of trainingsschema aan zodat we te alle tijde veilig kunnen sporten.

De trainers staan te trappelen om weer aan de slag te gaan, wij hopen jullie ook!

Het Atletiekteam

Back To Top