Skip to content

GAC organiseert en bezoekt ieder jaar veel wedstrijden. Alle in de wedstrijden geleverde prestaties moeten beoordeeld worden en daarvoor zijn veel juryleden nodig. Gelukkig zijn er al veel ouders, atleten en trainers die hier hun steentje aan bijdragen, maar we zijn continu op zoek naar nieuwe juryleden.

Ben je ouder, familielid, vriend of kennis van een van onze atleten? En geinteresseerd in atletiek en wil je graag een klein steentje bijdragen aan onze club? Geef je dan nu op voor de jurycursus op zaterdag 5 april aanstaande!
(deelname is gratis)

Om het GAC jurykader op een laagdrempelige manier zoveel mogelijk te versterken is de GAC jurycursus in een nieuw jasje gestoken. 

Deelnemers worden in groepen verdeeld, per groep brengt een ervaren jurylid je alle kneepjes van het vak bij. Hierbij is er veel ruimte voor discussie en vragen.  Alle onderdelen worden behandeld: start en aankomst, versprongen start, hordenlopen, estafette, verspringen & hink-stap-sprong, bal-, speer- & discuswerpen, kogelstoten, hoog- en polsstokhoogspringen. 
De cursus wordt besloten met een eenvoudige kennistoets bestaande uit  7 multiple choice vragen en 3 open vragen. Als je v ooraf het juryreglement hebt doorgelezen en i.c.m. de instructiemiddag zal de toets geen enkel probleem zijn. Afgelopen november zijn alle 40 deelnemers geslaagd.  Bij een goed gevolg word je geregistreerd als officieel jurylid. Vervolgens kan/zal je gevraagd worden tijdens 2 a 3 wedstrijden per jaar een onderdeel of een groep te begeleiden. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de individuele voorkeuren en mogelijkheden. 
Met het deelnemen aan de jurycursus help je niet alleen de GAC, maar krijg je ook meer inzicht in -en betrokkenheid bij- de prestaties en activiteiten van de atleten.

Atletiekervaring is handig, maar NIET vereist. Voor alle deelnemers geldt dat voor een positief resultaat het belangrijk is om voorafgaand aan de cursus het juryreglement goed door te lezen. Dit ontvang je per PDF zodra je je inschrijft.  Beheers je alle stof al, sluit dan rond 16.00 aan en doe alleen de toets.

Datum: zaterdag 5 april
Locatie: GAC baan
Tijdsduur: van 13.00 – 17.00 uur

 

Interesse? Schrijf je uiterlijk zondag 30 maart in via de volgende link:
http://www.kleemus.nl/Nkleemus/indexCursus.php

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Aswin Jägers via woc@gach.nl

Back To Top