Skip to content

Drankje @ Felix II op 6 april 2014!

Doe jij mee aan de spieren voor spieren City run of kom je gezellig juichen? En heb jij je al ingeschreven voor het vrijwilligerswerk? Schrijf je in op: http://www.spierenvoorspierencityrun.nl/vrijwilligers.php.

En/ of heb je zin om je hardloopmaatjes van GAC te ontmoeten of andere sportievelingen? En wellicht nieuwe leden te verwelkomen? GAC organiseert een GAC meeting bij Felix 2 met een 4=5 aanbieding! Kijk hier voor de flyer.

Om gebruik te maken van de aanbieding heb je een bon nodig, die vind je hier en staat ook onder dit artikel als foto. Print de bon uit en neem hem mee. Als je achterop je bon je startnummer zet dan doe je ook mee met de verloting van 4 Run2Day kadobonnen. Deze worden rond een uur of 5 verloot onder de dan aanwezige GAC deelenemers.

Felix II is het bruinste cafe van Hilversum, waar 50 jaar historie de muren en plafonds vullen met een groot terras buiten. Waar de GAC zijn historie nu gaat maken. Felix II kun je vinden op de herenstraat 9 te Hilversum.

Doe gezellig een drankje en deel je looptijden, ontmoet nieuwe mensen en heb een hoop lol met zelfs een live band! Dat wil je toch niet missen? Naast het lopen en/of het juichen en/ of het vrijwilligerswerk? 6 april 2014 kan niet meer stuk!

Back To Top