Skip to content

Zondag werd er op onze atletiekbaan weer een mooie editie afgewerkt van de Klaverblad Arena Games. In een droog en bij vlagen zonnig Hilversum kwamen er naast topatleten uit binnen- en buitenland, ook GAC-atleten in actie voor eigen publiek.

Veel atleten uit mila-groep
Zoals ieder jaar was de mila-groep van Michiel Löschner (zie foto) goed vertegenwoordigd. Gehaasd door hun eigen trainer kwamen Antoon van Beek (1:55.50), Sam de Vor (1:56.15) en David Vonk (1:56.60) in actie op de 800 meter. Op de 400 meter stond Alle Koperdraad aan de start. Hij legde de ronde af in een persoonlijk record van 52,19 sec.

PR voor Lianne Bruins bij discus
Lianne Bruins liet bij het discuswerpen zien in goede doen te zijn. Ze wierp de één kilo zware schijf naar een afstand van 45,56 m., haar beste prestatie tot dusver en dus ook goed voor een pr.

Paul Groen op weg terug
Paul Groen is na een lange blessure op de weg terug naar een volledige meerkamp. Bij de Klaverblad Arena Games deed hij mee aan de 100 meter en het discuswerpen, waar hij prestaties behaalde van respectievelijk 11.20 sec. en 42.38 m. Op het koningsnummer kwamen ook Dirk-Jan Graat (11.57 sec.) en Aldo Vree (11.96 sec.) in actie.

Nederlands juniorenrecord Denzel Comenentia
De beste prestatie van de dag kwam op naam van Denzel Comenentia, die met 74.06 m. zijn eigen Nederlands juniorenrecord bij het kogelslingeren aanscherpte. Daarnaast liep Sharona Bakker een baanrecord op de 100 meter horden (13.06 m.) en deed Sietske Noorman hetzelfde bij het hoogspringen (1.86 m.).

Lees ook het wedstrijdverslag op de website van de Klaverblad Arena Games en bekijk de foto’s van de wedstrijd.

Back To Top