Skip to content

Beste clubgenoten,

Wat is het hartverwarmend en goed om te zien hoeveel mensen van onze club Rendolf een warm hart toedragen. Het streefbedrag van 2500 euro voor de aanschaf van de Racerunner werd in 1,5 dag gehaald en nog steeds komen er donaties binnen.

Hiervoor alvast ongelofelijk veel dank.

Wat zijn nu de vervolgstappen:
In de komende weken zal er een afspraak gemaakt worden met de leverancier van de Racerunner. We zullen met hem de specificaties doorspreken en dan een bestelling in gang zetten. Omdat gebleken is dat er toch nog wat kleine aanpassingen moeten komen,  zal de kostprijs waarschijnlijk wat hoger uitvallen.

Gelukkig is er meer gedoneerd, dus dat moet geen probleem gaan vormen. Tevens is er nu een mogelijkheid om de Racerunner in de club kleuren te laten spuiten.

Ook zal er een klein bedrag voor onderhoud gereserveerd worden. Hoewel de kans op lekke banden klein is, is er wel slijtage aan de banden en zullen deze ook een keer vervangen moeten worden.

Mocht er een dan nog geld overblijven dan moet hier een goede bestemming voor gevonden worden.

De mogelijkheid van donatie blijft nog even open staan zodat iedereen die dat van plan was nog de mogelijkheid heeft dit te doen.   

Namens Rendolf alvast hartelijk dank,

https://gf.me/u/yvjrh6

Back To Top