Skip to content

Maandagavond 18 augustus om 19.00 uur willen wij graag met GAC leden en ouders van onze jeugdleden bij elkaar komen in het clubgebouw om ons clublid Carlijn Smallenburg en haar familie te herdenken.  Samen met haar broer en ouders was zij op weg naar haar vakantiebestemming waar ze nooit zijn aangekomen. Hun leven werd voortijdig, op wrede en zinloze wijze van hen afgenomen.

Carlijn trainde vier keer per week in de B1/C2-groep. Daarnaast was ze pupillentrainer en jurylid. Haar ouders stonden altijd klaar wanneer er vervoer naar wedstrijden nodig was. Carlijn was zoals haar trainers en atletiekmaatjes haar beschrijven een lief, sprankelend kind, soms een tikje chaotisch, vaak zeer geconcentreerd. Haar plotselinge dood heeft alle leden en families van onze leden zeer geraakt.

Graag willen wij samen met jullie afscheid nemen van Carlijn op een wijze die haar toekomt: ingetogen, eenvoudig en met weinig woorden.

Mocht er iemand zijn die behoefte heeft om iets te zeggen tijdens de bijeenkomst, neem dan contact op met Joke Kooiker, secretaris van het bestuur  secretaris@gach.nl

Tussen 18.45 uur en 20.00 uur zijn atletiekbaan en krachthonk gesloten.

Bestuur GAC

Back To Top