Skip to content

GAC gaat binnenkort in de kantine gebruik maken van een kassasysteem met pin-mogelijkheden. We kunnen dus straks ook gewoon pinnen met onze pasjes. Het nieuwe systeem is siimpel in gebruik, overzichtelijk voor de penningmeester en veilig omdat er veel minder contant geld in het clubhuis is. Het gebruikersgemak, de informatie die het systeem oplevert en de veiligheid wegen op tegen de aanschafkosten.

Het systeem is heel makkelijk te gebruiken. Als barmedewerker sla je de bestelling aan op een touchscreen. Het systeem rekent het totaalbedrag uit. Dat kan contant, of via een PIN—apparaat betaald worden. Bovendien worden rekenfouten of fouten in het teruggeven van geld veelal voorkomen.

Het is niet altijd  nodig dat je de pinpas door het apparaat haalt.  Je kunt  bedragen onder de 25 euro zonder je code, ‘contactloos’ afrekenen, gewoon door je kaartje voor het apparaat te houden. Let wel op: je pasje moet er wel geschikt voor zijn (wifi logo moet op je pas staan).

Het kassasysteem levert de club veel informatie op, bijvoorbeeld welke producten veel worden verkocht en welke minder. Dat kan handig zijn voor het voorraadbeheer.
De penningmeester kan de betalingsgegevens eenvoudig bekijken op zijn computer, tablet of telefoon.

Barmedewerkers worden binnenkort geïnformeerd over de werking van de kassa.

Back To Top