Skip to content

Tijdens de zaterdagochtendtraining hebben de pupillen DCBA1 (6 t/m 9 jaar) allerlei Sint-spelletjes gedaan op de baan. Er waren diverse onderdelen uitgezet, die heerlijk in het zonnetje afgewerkt werden. Enkele trainers waren verkleed als Piet en ieder kreeg een zakje pepernoten. Na de warme chocolademelk was het tijd voor wat verhaaltjes door de Sint. Er werd ook nog even gezongen met hoofdpiet.

Als laatste onderdeel was de cadeautjes-estafette: iedere atleet moest zijn eigen cadeautje ophalen en in de zak doen. Na afloop werden de cadeautjes uitgepakt en was het alweer tijd om naar huis te gaan.

De pupillen A2 (10 jaar) zijn de hei op gegaan voor een jongens tegen de meisjes estafette. Het is gelijkspel geworden. Bij terugkomst stond Sint hen op te wachten met een chocoladeletter.

Overigens had Sint dit jaar voor iedere wedstrijdatletiek trainer een chocoladeletter meegenomen met een gedichtje, als dank voor hun extra inzet in de Coronatijd.

Dank aan het organiserend feest comité voor de helpende handen en dank aan Antoine van Wijchen voor het maken van de prachtige foto’s.

Alle foto’s van het Sinterklaasfeest

Nelleke Dankers

Back To Top