Skip to content

Veel pupillen van GAC liepen de finalecross in Amersfoort op 14 maart. In totaal gingen 44 GAC-atleten van start, in alle categorieën:  een fantastische vertegenwoordiging van onze vereniging.
Het is op zich al een mooie prestatie om de finale te mogen lopen. Tijdens de voorrondes streden bijna 1200 pupillen om een plek in de finale. Op deze finaledag liepen de beste pupil atleten uit de regio’s Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

Het parcours was stevig met twee flinke heuvels, boomstronken en flink glooiend. Een mooie uitdaging en een echte crossfinale. Er is ontzettend hard gelopen, waarbij twee van onze pupillen de snelste van de regio waren. In de categorie jongens pupillen B was Florian Vriezen de snelste op de 1250 meter met een toptijd van 5.04. Bij de meisjes pupillen A2 was Myrte van der Schoot 9 seconde sneller dan de nummer 2 op de 1500 meter met een tijd van 6.18. Naast de individuele prijzen zijn bijna alle teams uit de verschillende categorieën in de top 5 geëindigd. Een podiumplek was er voor de meisjes pupillen C, jongens pupillen A1 en meisjes pupillen A2, alle drie de teams hebben een mooie 3e plaats behaald. Kortom een topprestatie van alle pupillen en een mooie vertegenwoordiging van GAC.  Kijk voor de uitslagen  hier .

Peter van der Schoot (trainer Mpa2)

Op de foto:  Meisjespupillen A2 vlnr. John Westerweel, Adam, Rikkie Bosman, Myrte van der Schoot, Meike Bakker, Samantha Westerweel, Achter: Peter van der Schoot en Caja Bosman

Back To Top