Skip to content

Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd van de pupillencompetitie op het programma. Dit keer bij VAV in Veenendaal. Ondanks het lange Pinksterweekend was het gezellig druk. Het GAC blauw-geel was ook dit keer weer goed zichtbaar, maar liefst 130 pupillen deden mee.

De ochtend begon regenachtig, maar tegen het middag uur werd het gelukkig droog en aan het eind van de dag bij de lange afstanden was het bijna broeierig warm.

Er werden weer prachtige resultaten neergezet. Twee clubrecords sneuvelden: Bij de JPC liep Tijmen de Beer een clubrecord op de 40 meter sprint. Met een tijd van 6,92 was hij 0,02 seconde sneller dan het oude clubrecord uit 1980 en 1992. Florian Vriezen verbeterde bij de JPB zijn recent gelopen clubrecord op de 1000 meter en liep een mooie 3.23,81.

Op de meerkamp werd bij de JPD Keatan Steba derde en bij de MPD ging de eerste plaats naar Carmen van Soest. Ook bij de C-pupillen was het podium voor GAC, zowel bij de jongens als bij de meisjes. De B-pupillen jongens en meisjes wisten de eerste plaats in wacht te slepen. De A1-pupillen zorgden eveneens voor een een geheel blauw-geel-podium.
Tot slot behaalde Samantha Westerweel een derde plaatst bij de MPA2 en Dennis Janssen een mooie tweede plaats bij de JPA2.

Ook bij de lange afstand werd er goed gepresteerd. Bij de JPC, MPA1 en MPC was er een geheel GAC-podium. Zowel bij de MPD als de MPB ging het goud en brons naar GAC. Een derde plaats bij respectievelijk de JPA1 en JPD, zilver bij de JPA2 en goud bij de JPB.

Het was een geslaagde dag, waar weer de nodige PR's werden verbroken, maar waar vooral met veel plezier werd gesport. Op naar al weer de laatste competitiewedstrijd op 13 juni aanstaande bij GAC.

Back To Top