Skip to content

Op zaterdag 20 juni 2015 heeft Elbert Vastenburg uit handen van onze Burgemeester Pieter Broertjes een lintje ontvangen, en is nu Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn vrijwillige inzet gedurende 36 jaar voor de loopsport op GAC Hilversum.

In de ruimte achter de Heilig Hartkerk aan het Cuypersplein waren familie, vrienden en vele lopers en trainers aanwezig om hem te feliciteren met bloemen, kaarten en cadeautjes. Elbert had geen vermoeden van wat hem te wachten stond, en was dus zeer verbaasd toen opeens Burgemeester Broertjes verscheen met de bekende ambtsketen. Broertjes had een leuke toespraak met gedetailleerde informatie over alle functies die Elbert heeft bekleed, waarvan de belangrijkste die van trainer is. De lopers zien hem als inspirerend voorbeeld.
Er was een lied gemaakt op de melodie van “Dat is Peter” met nu dus: “Dat is Elbert” wat door iedereen uit volle borst werd meegezongen, met ook de burgemeester als enthousiaste zanger!
Eveneens aanwezig was Paul Maas, onze voorzitter, die een hartverwarmende speech hield. Elbert blijft actief op de dinsdag in de wandelgroep, en als adviseur voor de groep van Dennis en Erik.

Hanneke Plomp

klik hier voor alle foto's

Back To Top