Skip to content

GAC heeft een nieuwe atletiekmanager: John Dankers volgt Justin Wuring op die zijn taken als atletiekmanager heeft neergelegd. John is sinds 2000 bij GAC actief in vele functies: als trainer, coördinator pupillen en A-atletiek en hij is wedstrijdofficial. Hij is reeds vele jaren onderdeel van de GAC-familie en heeft een onmiskenbaar blauw-geel hart.

In zijn nieuwe functie als Atletiekmanager vormt hij samen met het Atletiekteam het dagelijks bestuur van één van de grote onderdelen van onze vereniging, de wedstrijdatletiek. Dat gebeurt in overleg met het GAC bestuur dat samen met de atletiekmanager beleid maakt en richting geeft aan de ruim 100 GAC wedstrijdatletiektrainers en bijna 700 GAC wedstrijdatleten. De Atletiekmanager is de drijvende kracht achter het vertalen van de verenigingsvisie in de dagelijkse gang van zaken binnen de wedstrijdatletiek.

De aanstelling van een nieuwe Atletiekmanager is een goed moment om kritisch te kijken naar de missie, visie en het meerjarenbeleidsplan. Het bestuur zal dit samen met John en vertegenwoordigers vanuit andere commissies in de komende maanden oppakken. Vervolgens zal onder leiding van de Atletiekmanager ook het meerjarenplan van de wedstrijdatletiek worden herzien en met het bestuur worden afgestemd.
Bestuur en John zijn eensgezind van mening dat de belangrijkste taak van de Atletiekmanager is om te verbinden en te zorgen voor een inspirerende atletiekomgeving waarin plezier, leren en presteren hand in hand gaan voor zowel atleten, trainers als overig kader.

Wij wensen John heel veel succes en vooral plezier!

Namens het bestuur,
Paul Maas, voorzitter.

Back To Top