Skip to content

 

Nordiccen – de sportieve variant van nordic walken – betekent aan veel dingen tegelijk denken: houding, handen, armen, schouders, heupen, benen en voeten. In een basiscursus nordiccen leer je dit allemaal te combineren tot de juiste techniek.

De GAC biedt weer een basiscursus aan voor beginners; deelnemers moeten wel 5 km per uur kunnen wandelen gedurende ca. 1½ uur.

Data
De basiscursus nordiccen vindt plaats op de zaterdagen 5, 12, 19 en 26 maart en 2 april 2016. We verzamelen steeds om 9.00 uur bij het hek van het Cronebos. Een les duurt anderhalf tot hooguit twee uur.

Kosten
Leden betalen voor deze trainingen niets extra's. Niet-leden betalen € 45,- voor vijf trainingen, maar als ze in deze periode besluiten lid te worden, is er geen contributie verschuldigd tot 1 juli 2015. Op www.gach.nl staat alle informatie over het lidmaatschap.
Stokhuur kost € 2,50 per week; de borgsom is € 35,- (vooraf betalen).

Aanmelden
Er is nog plaats, dus stuur snel een e-mail naar nw@gach.nl met je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Je krijgt dan  aanwijzingen hoe het moet met de betaling en stokhuur.

Informatie
Anje Oosterhuis  (06 – 28455376): nw@gach.nl.

Back To Top