Skip to content

Na een succesvolle eerste editie, werd er ook dit jaar in het paasweekend een trainingsweekend georganiseerd door de Commissie Wedstrijd Atletiek. Het weekend stond in het teken van gezelligheid, lekker weer en vooral hard trainen. De atleten reisden af naar Otterlo, slechts 100m verwijderd van het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Zaterdagochtend ging de wekker al vroeg. Tijd om te ontbijten en de sportschoenen aan te trekken. Onder begeleiding van de specialisatie trainers werd de eerste training afgewerkt. Sommige groepen gingen de bossen in, anderen bleven bij de accommodatie om daar een krachtschema te voltooien.
Nadat de energie voorraad weer bijgevuld was, kon de middagtraining beginnen. Dit maal op de baan bij Climax in Ede. Onder het genot van een heerlijke zon kon er getraind worden. De lopers Cas en Pieter voegden zich bij de sprintgroep van Rob. De meerkampgroep, en Eduard, werkte onder leiding van Jan-Willem aan hun looptechniek en sloten af met sprongen in de verspringbak. Mooie samenwerking tussen de groepen dus.

Ook zondagmorgen leek de wekker weer veel te vroeg af te gaan. Na het paasontbijt maakten de atleten zich op voor de laatste training. Dit maal gingen alle groepen de bossen in. Nog even een laatste keer ploeteren door het mulle zand.

Met vermoeide benen kunnen de atleten terug kijken op een zonnig, gezellig en sportief weekend. De basis voor het outdoor seizoen is gelegd. Op naar mooie prestaties!

Back To Top