Skip to content

Van 7 tot en met 10 augustus zullen drie GAC’ers in Team NL outfits in actie komen op het
Europees Kampioenschap Atletiek U20 in Jeruzalem, Israël.

Op de 400 meter mag Myrte van der Schoot in actie komen. De series voor dit onderdeel zijn gepland op 7 augustus om 10.45 uur. Een dag later om 09.40 uur staan de halve finales gepland en ten slotte, op 9 augustus om 19.07, klinkt het startschot voor de finale.

Shantell Kwofie, die op de meerkamp uitkomt, start haar toernooi op 7 augustus om 09.40 uur met een honderd meter hordenrace. De 800 meter, het afsluitende onderdeel, staat een dag later om 19.05 uur geprogrammeerd.

Kogelstoter Bas Nolsen, die zich op 15 juli met een machtige stoot over 18.21 meter wist te kwalificeren voor het EK, start zijn toernooi op 8 augustus om 11.05 uur. De vorm van Bas is de laatste weken spectaculair gegroeid, dus dat belooft wat voor zijn performance!

Volg hier de European Athletics en kom ook gemakkelijk op de live stream om onze kanjers live in beeld te zien. Zet de data dus nu in de agenda. Let wel op het tijdsverschil van 1 uur met Nederland.

Wij zijn trots op onze succesvolle clubgenoten en wensen Shantell, Myrte en Bas een geweldig toernooi en een supermooie ervaring!

Shantell Kwofie

Myrte van der Schoot

Bas Nolsen

Back To Top