Skip to content

Zondag 13 oktober ‘24 waren de officieuze clubkampioenschappen voor de masters (baanatletiek).

Wij noemen dat kampioenschap ook wel onze taartwedstrijd. Niet omdat we oude taarten zijn maar vooral omdat we veel taart eten die dag. Je bent pas een echte clubkampioen wanneer je zelfgebakken taart is goedgekeurd door de hele  deelnemende masterbende! En dat betekent veeeeel proeven.

Natuurlijk doen we ook “iets” aan atletiek, al is dat maar om al die taart er weer af te trainen.

Het programma bevatte dit keer weer een aantal officiële onderdelen zoals, discus-, en speerwerpen, ver-, en hoogspringen en kogelstoten (zie atletiek.nu). Daarnaast stond er onder andere een Coopertest, een 150 meter Horden en een kronkelige estafette op het programma. 

We hebben dit jaar een behoorlijke aanwas van geweldige nieuwe masterleden en daar deden er een aantal van mee. Oude en nieuwe masters deden hun ultieme best om goed uit al deze testen te komen. Voor velen was dit de eerste kennismaking met een aantal atletiek nummers en dat leidde soms tot hilariteit maar ook regelmatig tot grote bewondering! Er zijn beslist een aantal nieuwe toptalenten in deze groep!! 

Na een fantastische dag op de baan (met regen en kou die absoluut geen spelbrekers bleken te zijn) hebben we helaas geen clubkampioen kunnen aanwijzen. 

We zijn nog steeds druk met het naproeven van de taarten, de B-testronde.

Met veel dank aan Ilona en José die door blessures niet mee konden doen maar wel de hele dag hebben gejureerd!

Brigitte

Back To Top