Skip to content
  • Blog

Tot in de lente van 2012 viel het allemaal wel mee. Er werd vergaderd en overlegd, we bakkeleiden over vorm en inhoud van de nieuwe GAC-website. Wat moest anders en hoe kon het beter. Daar hebben veel mensen aan meegebrainstormd. De ontwerper (mag ik een applausje voor Ward Kentie?) en de bouwers van Admium gingen aan de slag en maakten de basis waarmee GAC de toekomst in kan.

Toen werd het buffelen. Ik heb er zelf vanaf de zijlijn een beetje aan meegewerkt, maar het is nu tijd voor een staande ovatie. Want er is een aantal GAC-ers dat in september 2012 tot diep in de nachten doorknokte. Die nieuwe website die je nu bekijkt kon er alleen maar komen doordat Carla haar vakantie in Frankrijk vooral achter de laptop doorbracht. En door Siebe die zijn trainerswerk er bijna voor verslonsde – hij heeft zelfs een hele maand geen marathon kunnen lopen.

En door die drie kleine kleutertjes die afgepeigerd op de bank naar hun laptopschermpjes staren. De foto is waziger dan we van de familie Turksma gewend zijn, maar het was laat en er was al zoveel gedaan en nog meer te doen. Daar zaten ze –bijna doorgedraaid– op de bank in huize Turksma: Ivar, Matthieu en Mirjam….

Al het moois op de nieuwe GAC-site is er dankzij hen. Dankzij die drie kleine kleutertjes op de bank – en dankzij Siebe en Carla. Met een extra eervolle vermelding voor Mirjam, die echt de belangrijkste spin in het web is. Waar zijn de bloemen?

Ik vrees dat de drie-op-de-bank me kielhalen omdat ik de foto publiek maak. Maar ik doe het met slechts één doel: dat alle andere GAC-ers even ‘dankjewel’ zeggen. En als jullie het niet doen, dan doe ik het wel. Chapeau en driewerf hoera! De champagne staat koel.

Voor kritiek mag iedereen zich hier melden, want de webbers zijn razend nieuwsgierig naar reacties op de nieuwe site.

Back To Top