Skip to content
  • Blog

Nog een paar dagen, dan is het zover: de Algemene Ledenvergadering van GAC. Maandag de 22e april, 19.30 uur. De voorjaarsvergadering, pal na de jubileum-editie van de Spieren voor Spieren City Run. Met het jaarverslag 2012 op de agenda en de verantwoording van de financiële resultaten van het clubjaar 2012. Een succesvol 2012, dat zeker, maar kritische kanttekeningen zijn altijd te maken en helpen het bestuur en de commissies hun werk voortdurend te  verbeteren.

Met aandacht voor een bijzonder wereldrecord, waarvan we de houdster zullen eren. Waarvoor een groot applaus op z’n plaats is. En met aandacht voor de vraag of we de contributie moeten aanpassen. In de laatste ALV kwam de suggestie voor  een  “crisis-oplossing”: algehele contributieverlaging  omdat veel leden de gevolgen van de crisis zouden voelen. Daarop volgend is er een nieuwe discussie gestart: een speciaal  tarief voor oudere leden (we kennen overigens al een 65+ korting) met als belangrijkste overweging dat deze leden vrijwel geen gebruik van de faciliteiten van de club  maken. Een Caroluskorting dus.

Het bestuur heeft geen plannen in die richting maar ziet graag een discussie in de ALV tegemoet. Ik verwacht dan ook sterke opkomst van de vertegenwoordigers van de eminente “zilveren generatie”  om hun zaak te bepleiten. En van veel jongere leden die zich zullen afvragen hoe het met de solidariteit tussen de generaties is gesteld.
Maandag a.s. dus,  we zien elkaar in het clubhuis!

Voor agenda, notulen en verslag klik hier.

Eric Bouwmeester-voorzitter 

Back To Top