Skip to content
  • Blog

Maandag 27 juli 2015: op deze laatste maandagavond van juli vallen er wat vakantie-gaten in de stoelbezetting in de bestuurskamer. We missen Pieter nog en Paul Vogelaar. Voorzitter Paul is weer terug uit Frankrijk met twee dozen taart. Het echtpaar Maas vierde afgelopen week hun gezamenlijke verjaardag. Ook vanavond is de taakverdeling weer als vanouds: Henny zorgt voor koffie en water. Opvallend trouwens dat in dit bestuur de mannen de huishoudelijke taken voor hun rekening nemen.

Vanavond staat de prestatieregistratie centraal. Clemens van Wilgenburg die heel veel jaren de prestaties van de jongste leden van GAC heeft bijgehouden op zijn eigen hiervoor ontworpen website heeft al eerder besloten er dit jaar mee te stoppen. Voor GAC ligt er een mooie en ingewikkelde taak om te onderzoeken of al dit werk door anderen kan worden gecontinueerd. Arjan van Harn, Stéphane Wieneke en Ivar Wierenga zijn aanwezig om de voortgang te bespreken zoals die al eerdere vergaderingen aan de orde is geweest. Siebe zal met Arjan de complexiteit van de data bekijken en de prioriteiten bespreken binnen AT.

Henny Vos meldt dat het buitenterras binnenkort niet meer gebruikt kan worden wegens werkzaamheden. In september komen de tegels er weer op en dan moeten alle voorbereidende werkzaamheden klaar zijn. Dat betekent dat het terras van 17 augustus tot eind september GESLOTEN is. Volgende vergadering is Pieter Wilhelmus weer retour. Hij zal mijn blogtaakje overnemen voor de volgende vergadering.

Carla van Lingen

Back To Top