Skip to content
  • Blog

Na zeker 150 extra bezoekers tijdens de “Open Monumentendag” op 12 en 13 september aan onze mooie tribune wordt het wachten op de instroom van nieuwe clubleden. Aan de enthousiaste vrijwilligers zal het niet liggen. Die maakten goed reclame voor onze club in een historisch monument.

Over reclame maken hebben we ook gesproken. Het is duidelijk dat we blij zijn met onze sponsors; het is een belangrijke bron van inkomsten voor de club. Daar moeten we zorgvuldig mee omspringen. We zullen de opzet van de sponsorcommissie herzien en op zoek gaan naar nieuwe activiteiten en duidelijkheid over de verplichtingen die we hebben aan onze sponsoren.

Esther Gross loopt momenteel een ”snuffelstage” bij het bestuur. Vanuit de communicatiecommissie wil zij op termijn de plek van Carla van Lingen gaan overnemen. We zullen haar de eerstvolgende ALV aan u voorstellen.

Mogen we u daar trouwens ontmoeten in november? De 23e zullen we u weer vertellen over zaken die op zo’n vergadering thuishoren. Denkt u maar aan: de begroting, de beste prestaties van onze atleten, actuele ontwikkelingen in de club en natuurlijk de “zeepkist” waar u uw verhaal kwijt kunt.

Pieter Wilhelmus

Back To Top