Skip to content
  • Blog

Hierover spreken zij…….

Natuurlijk over de geslaagde nieuwjaarsborrel van 3 januari, waarbij gerust nog meer leden welkom zijn. Noteer alvast voor volgend jaar: zondag 8 januari, want zondag 1 januari lijkt ons iets te nieuwjarig.

We hebben overleg gevoerd met twee bestuursleden van Stichting Atletiekevenementen Hilversum (StAH). Ooit was de City Run een activiteit van GAC; nu is daar de stichting StAH voor opgericht, zodat de club eventuele financiële risico’s niet heeft. Wel hebben we er flink financieel profijt van: Ieder jaar weer € 7000,- voor de hulp van vrijwilligers. Laten we dat waar blijven maken en ons als vereniging volop blijven inzetten voor het welslagen van dit festijn. Dus als je de vraag ziet langskomen vanuit City Run: stap erin en draag je steentje bij. Dat kan vooraf of op de dag zelf. Vele handen maken licht werk!

Komende maanden besteden we tijd aan het herschrijven van ons beleidsplan. De richting die we als club willen kiezen voor de wedstrijdatletiek, de loopsport en andere, misschien nieuwe, initiatieven. We gaan met de voorzitters van de commissies bij elkaar zitten voor het verzamelen van wensen en ideeën. Een kleinere werkgroep bouwt daar het meerjarenbeleidsplan van. Bij de volgende ALV komt er meer informatie over.

Jullie allen een sportief en gezond 2016 wensend, groet ik
Pieter Wilhelmus

Back To Top