skip to Main Content

Zoals bekend biedt GAC al sinds 2007 aangepaste atletiek aan. Inmiddels hebben zo’n 25 kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking met veel plezier van dit aanbod geprofiteerd of doen dit nog steeds. De trainers merkten dat de leeftijdsverschillen in de groep steeds groter werden. Vandaar dat het plan is ontstaan om de groep te splitsen in twee groepen; één met atleten jonger dan 18 jaar en een groep voor atleten van 18 jaar en ouder. Omdat het aanbod hiermee vergroot wordt is er ruimte ontstaan voor nieuwe leden, zowel voor de 18- als de 18+ groep.
Aanmelden kan via http:// www.gach.nl/inschrijven

Om deze ontwikkeling mogelijk maken heeft het Fonds Gehandicaptensport een subsidie toegekend. Met deze subsidie kunnen we bijvoorbeeld flyers en een promotiefilmpje maken. Houd daarom de communicatiemiddelen van GAC zoals de website, facebook en twitter de komende maanden goed in de gaten. Ook verschijnt er een artikel over de aangepaste atletiek in het volgende nummer van GAC-magazine.
Meer informatie over aangepaste atletiek is te vinden op http:// www.gach.nl/a-atletiek of stuur een mail naar a-atletiek@gach.nl

Zie hier een filmpje van Scott die al jaren met veel plezier bij de A-atletiek traint.

Martin de Vor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X