Skip to content

Sam de Vor
Op woensdag 29 juni nam Sam de Vor vanwege zijn verhuizing afscheid als trainer van de A-atletiek. Hij was ruim 11 jaar trainer van deze mooie trainersgroep. Dat het goed gaat in deze groep bewijst wel het aantal atleten en trainers die hier actief zijn en natuurlijk ook de benoeming van Thomas Dissevelt als Special sporter van het jaar in de sportverkiezingen van Hilversum.


Naast zijn trainersbaan zet Sam zich bij NOC*NSF in voor de A-atletiek. In de functie van
Programmamanager Inclusieve sport zet hij zich in dat iedereen in Nederland kan sporten. Kortom, Sam heeft een enorme betrokkenheid bij de A-atletiek en dit gaat zeker met zijn afscheid als trainer bij GAC niet verloren.


Als bestuurslid mocht ik hem een bloemetje overhandigen voor zijn enorme inzet voor dit mooie
doel. Onze GAC slogan is, Atletiek is niet voor even maar voor je leven. Deze slogan moeten we
eigenlijk uitbreiden met, Atletiek is niet voor enige maar voor iedereen. Bij de baanrenovatie is ook rekening gehouden met de toegankelijkheid en de mogelijkheid van het uitvoeren van atletiek voor mensen met een beperking. Kortom ook als GAC vinden wij het belangrijk dat iedereen kan sporten.


Tijdens het afscheid van Sam hebben de atleten van de A-atletiek een uniek boek met mooie
herinneringen overhandigd. Verder waren er mooie speeches van een aantal atleten en natuurlijk
van Marianne Boelee, de hoofdtrainer bij de A-Atletiek. Een mooi afscheid van een bijzondere
trainer. Sam nogmaals bedankt voor je enorme inzet en veel succes met je nieuwe huis. We zien je graag weer bij een wedstrijd bij GAC.

Peter van der Schoot
Bestuurslid GAC

Back To Top