skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen waarschuwing.

Andries Furster Gulden Lid

Op 28 december werd Andries Furster benoemd tot Gulden Lid. De oorkonde werd hem namens het bestuur uitgereikt door Friso van Wieringen.

Vanaf 2000 was Andries de motor achter de net opgerichte sportiefwandelafdeling bij GAC. Samen met drie andere trainers begon hij in 2005 met nordic walking. Hij organiseerde en gaf heel wat basiscursussen. Ook administreerde hij de verhuur van de nordicstokken met de bijbehorende borgsommen en gaf hij altijd de gewone trainingen.

In 2010 organiseerde hij de jubileumactiviteit met bijbehorende koffie met gebak. Hij maakte jarenlang de trainingsplanning voor de wandel- en nordictrainers. Een tijdlang organiseerde hij de trainersvergaderingen, eerst vaak ook bij hem thuis.

Andries was zo’n stille werker achter de schermer, zonder wie een vereniging niet kan draaien. Hij is met de meeste activiteiten voor de GAC gestopt, omdat zijn vrijwilligerswerk elders te veel tijd kost. Wel regelt hij nog de jaarlijkse fietsverlichtingsactie en de oliebollen tijdens de laatste training van het jaar.

Andries, bedankt!

Back To Top
X