skip to Main Content

Cas Lutz heeft het oudste clubrecord verbroken. Wim Lam liep in 1956 op de 3.000 meter steeple chase 9:22,4. Cas liep hem dit jaar in 9:18,24. Het diploma en de premie ontvangt Cas uit handen van Wim.

Er zijn huldigingen voor 25 Beste prestaties, 91 Clubrecords en de medaillewinnaars op 56 onderdelen op NK’s en WK. De wisselbekers voor Van Eck-prijzen gaan naar Siem ter Braake (JJB), Evelien Hooijman (MJA), Roman Monte (MSen), Moniek Stijvers (Vsen), Wim Threels en Rietje Dijkman (Masters).

Yoram en Florian Vriezen gaan gestaag door met het aanscherpen van CR's op diverse onderdelen. Florian pakt zo af en toe wat weg van Yoram. Dat er nog meer aanstormend talent is blijkt uit het feit dat ook Florian dit jaar CR's verliest aan jongere atleten.
Laurens Prins, 13,40 kogel, staat op plek 17 in de top 25 aller tijden en Otte Wienese, 3,00 pols indoor, staat op plek 21 in de top 25 aller tijden.
Jurre Wildschut verbrak op de 400m indoor het CR van Frank Eerland uit 1995. Hielke Hilberts deed dat met het CR van vader Mark uit 1990 op de 3000m en van Adriaan Borsjé uit 1982 op de 3000m Indoor.
Ten slotte een speciale vermelding voor de WK medaillewinnaars Ingrid van Dijk (3e gewichtwerpen) en Brigitte van de Kamp (1e polsstokhoogspringen en 3e zevenkamp).

Voor de huldigingen staan we een minuut stil bij de overleden Gerard Tromp, Erik Dalmeijer en Pim Buddingh.

Na de pauze
Het bestuur en alle commissies komen aan de beurt om hun speerpunt(en) voor 2017 toe te lichten. De uitgebreide plannen zijn hier te vinden.

Er werd gesproken over de energiemaatregelen, de nieuwe trainer voor de MILA, Peter Wolters en het 90-jarig bestaan van GAC in 2017. De aanwezigen gaan akkoord met de iets verhoogde contributie en de begroting voor 2017 is goedgekeurd.
Ook de lege plek aan de bestuurstafel komt aan bod, bestuurslid met linkin pin Loopsport is nog steeds vacant!
Punt van aandacht voor alle leden blijft: de fietsenstalling die nog geen 50 meter verder is dan de ingang. En toch staan er vaak gestalde fietsen bij de ingang. Kunnen we dit samen oplossen?

Op de zeepkist staat Bert List over het belang van meer trainers en Bert Gasenbeek overhandigt het bestuur namens StaH een check van € 7.000 voor de vrijwillige inzet van vele GAC-leden bij evenementen van StaH zoals de Cityrun. Traditiegetrouw sluit oud-voorzitter Karel Hulsman met een samenvatting van de ALV af en is het tijd voor een drankje.

Foto's door Ruud van der Woude vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X