Skip to content

Na 10 jaar heeft Ron afscheid genomen als bootcamp trainer. De groep heeft hem na zijn laatste training op 25 maart bedankt met mooie cadeaus.  

Ron heeft samen met Maybritt Larsen voor de Loopsportcommissie de bootcamp, tot 2016 Power GAC genaamd, opgezet. De bootcamp werd in clinic vorm gedurende 10 weken gegeven, juist ook voor niet-GAC leden. Later is dat veranderd en werd een GAC-lidmaatschap verplicht.. Dat scheelde in ieder geval veel administratie en zorgde ook voor meer binding met GAC.

Enkele kernbegrippen van de bootcamp: werken met losse materialen, functionele bewegingen, geen fitnessapparaten. Verbeteren van de spierkracht en ondersteuning in de mentale sfeer.

Ik wil Ron bedanken voor zijn inzet. De bootcamp staat als een huis, en ik ben blij dat hij nog hardlooptrainer blijft. Arnoud Neidig, sinds 2017 bootcamp trainer, neemt de coördinerende rol over. Binnenkort gaan 3 dames de opleiding tot bootcamp trainer volgen. Tezamen met de huidige gediplomeerde trainers en een aantal hulptrainers, (zie het Magazine van maart, blz. 16 en 17) die ook al vele jaren training geven, geeft dat veel vertrouwen in de toekomst van dit mooie onderdeel van de Loopsport.

Kees Tabak

Back To Top