skip to Main Content

Weerwijzer:

Geen beperkingen.

Afgelopen weekend hebben de pupillen, A-atletiek, juniore en senioren weer traditioneel hun clubkampioenschappen afgewerkt. Hard werd er gestreden voor de beschikbare medailles en bekers, maar vooral de eeuwige roem die je als clubkampioen(e) krijgt in de prijzenkast in de hal. Zaterdag beten de pupillen en A-atletiek de spits af in mooi windstil weer. Ook waren Run2Day en Thisway aanwezig met en stand. Na afloop was er zowel zaterdag als zondag een patatkraam om te vieren dat we weer redelijk normaal wedstrijden en evenementen kunnen organiseren na bijna 2 jaar.

Clubkampioenschap pupillen zaterdag 2 oktober

Zondag waren de weergoden ons minder gezin en tot 16.30u was er regen in meer of mindere mate. Toch werd er op het scherpst van de snede gestreden voor de te verdelen titels.

Volhardende jury in de viskom die onze kogelsector zou moeten zijn!

Nu zijn de tenten en jury hesjes zijn weer droog en de kogelsector is weer begaanbaar. Tot slot willen we alle aanwezige atleten, publiek en vrijwilligers van het afgelopen weekend bedanken voor hun steun en inzet, zonder jullie komt er geen evenement meer van de grond! Meldt je ook bij de volgende evenementen weer in grote getale aan tbv hulp als vrijwillig(st)er, maken we allemaal ons het leven makkelijker en leuker!

Alle foto’s zijn hier te vinden, tot het volgende evenement!

De organisatie (WOC)

Back To Top
X