Skip to content

Een warm betrokken GAC lid is ons ontvallen na een lange ongelijke strijd.

In 2010 begonnen met hardlopen om fitter te worden en een doel had om na drie ½ marathons een hele marathon te lopen. Die hele marathon was een andere, die 6 jaar heeft geduurd en nu gefinished is.

In die jaren heb je met de Running Junkies veel reizen en feestjes gemaakt, je laatste 1/2 e in Lissabon gelopen en onlangs nog Brussel erbij als publiek. De laatste jaren ging je meer met Karin en Stephanie mee, omdat je soms ging wandelen maar liefst wilde rennen en het hardlopen moeilijker werd op je oude niveau.

Training geven, bardiensten draaien na dinsdag avondtrainingen, regelen koffie vrijwilligers voor de dinsdag ochtend en helpen bij evenementen. Ongevraagd adviezen over zaken die voor haar belangrijk waren. Randzaken die je er gewoon bijdeed.

Altijd als ik er was de vraag: “waar is Mariëlle, even een knuffel geven…” Samen liepen we
stiekem ook hard en tot het laatst toe een wandeling om het blok heen.

De laatste 12 maanden werd je keihard ingehaald en werd alles moeilijker. Je grootste hobby’s wassen, strijken, rennen gingen niet meer, het accepteren was moeilijk. Ook dat je niet meer voor ons kon koken viel je zwaar, geen energie meer ervoor.

Afgelopen donderdag weer samen nog naar het ziekenhuis gegaan, voor een laatst mogelijke behandeling. Die is er nooit van gekomen en moeten we nu afscheid nemen van een lieve, warme openstaande persoon. Je laat een groot gapend gat achter, wetende dat alle vrienden steun zullen blijven geven aan elkaar. Haar wens is wel dat we elke dag leuke dingen moeten doen, ervan genieten en er een feestje van blijven maken.

Aswin Jägers

Geen bloemen, De rouwkaart is beschikbaar.


Reacties:

Ontzettend verdrietig. Mijn condoleance aan Aswin c.s. , ook namens de LSC.
Altijd beschikbaar en behulpzaam, ook bij onze seizoensloopjes. In voor een praatje. Ik bewaar dierbare persoonlijke herinneringen aan de Obstacle Run in 2017 waar wij Team Spirit vormden tezamen met Corine Coppens en Jan van Vliet. Wij waren niet de snelsten maar hadden wel enorm veel plezier. En met ons aller hulp overwon jij toen de obstakels. Dit laatste obstakel was echter te zwaar.

Kees Tabak
Voorzitter Loopsport Commissie

Back To Top