skip to Main Content

Dit jaar heeft GAC drie genomineerden bij de sportverkiezingen van de Gemeente Hilversum, in de volgende categorieën: Jeugd Sportploeg van het jaar, Sportvrouw van het jaar en Special Sporter.

Jeugd sportploeg van het jaar – GAC JJB estafette 4x100meter
Gabriël Cornelissen, Skip Renders, Rens Wildschut, Siebe Heuperman vormden bij het NK in Breda een estafetteploeg. Individueel presteren deze jongens best aardig maar als ploeg stegen ze boven zichzelf uit en werden 1e. De estafette is het enige onderdeel binnen de atletiek waar je als ploeg samen presteert. Het is een zenuwslopend onderdeel waarbij het cruciaal is dat de wissels (het overgeven van het stokje) goed gebeurd in het maar 1 meter brede en 20 meter lange wisselvak. Deze jongens hebben dit uitstekend gedaan.

Brigitte van der Kamp-Linnenbank
Brigitte staat in haar leeftijdsklasse (V55) al jaren aan de top op diverse technische en sprint onderdelen. 2016 was weer een heel succesvol jaar voor haar met onder andere de WK titel op haar favoriete onderdeel polsstokhoogspringen. Bij dit WK werd ze daarnaast ook nog eens 3e op de meerkamp.
Bij het NK outdoor werd ze op maar liefst 3 onderdelen (80mtr horden, verspringen, hoogspringen) Nederlands Kampioen en bij het NK indoor op 2 onderdelen (60mtr horden, verspringen).
Daarnaast begeleidde ze ook de dames masterploeg opnieuw naar de landstitel bij de clubkampioenschappen.

Special Sporter – Floor Adriaens
In de categorie Special Sporter is Floor genomineerd vanwege haar enthousiasme en doorzettingsvermogen  waarmee ze een gestage vooruitgang op alle onderdelen van de atletiek heeft doorgemaakt. Zij is lid vanaf de start van de aangepaste atletiek bij GAC in februari 2008 en zij slaat zelden een training over. Met haar positieve houding is zij voorbeeld voor anderen.

Op donderdag 9 maart om 19.30 uur worden de winnaars bekend gemaakt  in de burgerzaal van het Raadhuis van de Gemeente Hilversum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X