Skip to content

Zaterdag 2 oktober is de traditionele Herfstloop gehouden, voor het eerst weer na 2019, onder prima omstandigheden na fikse buien in de dagen ervoor en ook weer buien in de middag. De datum van 2 oktober was zo gekozen om geen last te hebben van andere evenementen. De Dam tot Dam loop van zondag 19 september, die achteraf niet doorging. En geen samenloop op zaterdag 25 september met de feestelijke finale dag van de Wandelchallenge van de Bas van de Goor Foundation en de gemeente Hilversum waarvoor GAC gastheer was.

Een klein gedeelte van het parkoers loopt samen met een mountainbike-route maar dat gaf geen problemen. De ronde voor de lopers bedraagt 3,5 km en kan 1, 2 of 3x gelopen worden; de afstand voor de nordiccers/ sportief wandelaars bedraagt 6 km.

De leden die vanaf het clubhuis zijn gaan inlopen naar de start kunnen daar bijna 3,5 km bij optellen (en ook weer voor de terug route).

Aan deze Herfstloop deden 125 leden mee die om 9:30 uur van start gingen. Na afloop was er voor iedereen een verfrissend drankje naar keuze en tevens een mandarijn.

Al met al een geslaagde Herfstloop met dank aan het evenemententeam en de andere vrijwilligers die een handje toesteken. Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en enthousiasme.

De foto’s staan in het fotoalbum van de GAC website.

Back To Top