skip to Main Content

 

Voor iedereen feest tijdens het 90-jaar Jubileumweekend van GAC
Houd het weekend van 6 tot 8 oktober 2017 je agenda vrij want we zijn een aantal supergezellige evenementen voor je aan het organiseren in het kader van ons 90-jarig jubileum.

Vrijdag 6 oktober – 16.00 uur
Arenapark Obstacle Run, voor alle GAC-leden en medewerkers Arenapark.
Ga de uitdaging aan! Een parcours van vijf kilometer, uitgezet langs alle kantoorgebouwen op het Arenapark met maar liefst met 22 hindernissen! Het snelste team wint de Arenapark wisselbeker en 4 Nike-kadobonnen van € 100. Het team met de meest ludieke outfit en/of naam wint 4 Nike-kadobonnen van € 25.
Stel een team samen van maximaal 4 personen en schrijf je in! Wacht niet te lang, want we hebben een limiet aan het aantal teams dat mee kan doen.
Inschrijven kan tot en met 22 september via deze link. Op de site www.arenaparkhilversum.nl vind je ook meer details over het programma.

Vrijdag 6 oktober – 16.00 uur
Clinics Nordic Walking en Sportief Wandelen voor Kantoormedewerkers van de Arenapark bedrijven.
Tijdens de Obstacle Run bieden we als GAC ook een clinic Sportief Wandelen en een clinic Nordic Walking aan. Zo kunnen de medewerkers van het kantorenpark kennis maken met deze mooie sporten. 
Inschrijven kan tot en met 22 september door te mailen naar  sw@gach.nl

Zaterdag 7 oktober
De pupillen worden getrakteerd! Voor de pupillen staat ná hun clubkampioenschappen op 7 oktober een heuse frietkraam klaar! Een feestelijke beloning na al hun inspanningen.

Zondag 8 oktober – 17.00 uur
Feest voor álle GAC-leden. Op zondag 8 oktober kan iedereen de junioren en senioren komen aanmoedigen tijdens de clubkampioenschappen. Deze zijn van 11.00  tot 16.00 uur en rond 17.00 is de prijsuitreiking.
Aansluitend is het tijd voor het GAC jublileumfeest! Het bal wordt op een bijzondere manier geopend en natuurlijk toasten we op het 90-jarig bestaan van onze mooie vereniging. Daarna kunnen de voetjes van de vloer en feesten we met elkaar door tot ongeveer 20.00 uur. De eerste twee drankjes krijg je van de club, en natuurlijk zijn er lekkere hapjes 🙂

Ook handig: je kunt je ter plekke gelijk inschrijven voor de Maple Leaf Cross.

Kom allemaal! 

De Jubileumcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X