Skip to content

Wat keken we er naar uit, de finale van de competitie op onze eigen baan! Jammer genoeg hadden we wat blessure tegenslag in de aanloop, waardoor we niet in onze sterkste opstelling konden starten.
Maar wat een feestje was het dat daardoor een 3-tal nieuwe atleten ons team kwam versterken. Vers bij de recreanten vandaan kwamen Suzanne en Maaike om respectievelijk de 3000 en de 400 te lopen. Deze uitdaging gingen ze vol goede moed aan en het ging geweldig!! Suzanne liep een prachtige steady race in ruim 13 minuten. Nog nooit een 3000 gelopen op de baan dus een mooi PR!!. Maaike werd helemaal voor de leeuwen gegooid, startloopster in de Zweedse estafette dus 400 meter bikkelen. Nu heeft ze al “weleens” een 400 meter ‘zien’ lopen op de baan maar het zelf doen is een ander verhaal. Maar ook dit liep heel goed af, beheerst en snel bracht ze het stokje naar Christine en via Inez en Denise kwam het over de finish.

Ook nieuw in het team was Mariëlle, amper GAC lid geworden en dan al in de finale staan. En dan gelijk een PR slingeren met die kogel!! Bam, 34.50!!! Super!


Als ploegleiders zijn we erg blij met onze nieuwe aanwinsten en we laten ze niet meer gaan. Volgend jaar weer dames!!
Ook de andere girls presteerden goed. Mooie uitschieter was de winst van Christine op de 800 meter (2.18) en de fraaie 1.40 van Ellen op hoog!

En aan het einde van de dag vielen we net naast het podium. Jammer, maar gestreden voor wat we waard waren dus met opgeheven hoofden de andere teams op het podium kunnen toejuichen!
Het was een prachtige dag! De organisatie GAC klinkt als een klok. Veel dank voor het zo perfect oppakken van ons verzoek om de wedstrijd bij GAC te laten plaatsvinden.

Veel dank ook aan onze juryleden, Margriet, Dineke en Jeroen!! Heel erg blij met jullie!

Volgend jaar gaan we weer proberen op dat podium te komen!

Groetjes,
José, Dineke en Brigitte

Back To Top