Skip to content

In de omgeving van Bosbad de Vuursche vindt op 26 november 2023 de eerste editie van de Maple Leaf Wintercup ‘powered by Klaverblad’ plaats. De organisatie is in handen van de Gooise Atletiek Club (GAC) en de Baarnse Atletiek Vereniging (BAV). Deze nieuwe wedstrijd voor topatleten, recreanten en jeugd is een samenvoeging van de historische crossen Maple Leaf Veldloop en BAV Wintercup.

Initiatiefnemer Louran van Keulen namens GAC: “Met de Maple Leaf Wintercup krijgt deze regio er een crosswedstrijd bij op een prachtig veelzijdig parcours, precies tussen Hilversum en Baarn. We zijn blij dat we hiervoor de handen ineenslaan met onze vrienden van de BAV. Beiden hebben we ervaring met het organiseren van een cross. Door onze krachten te bundelen, hebben we een veel grotere vrijwilligerspoule om uit te vissen.”

Meerdere afstanden
Atleten en recreanten kunnen kiezen uit een parcours van 5 of 10 kilometer. Voor de jeugd is er in november keuze uit verschillende afstanden. De Maple Leaf Veldloop – die dit jaar voor de 75ste keer zou plaatsvinden – en de BAV Wintercup gaan op in de Maple Leaf Wintercup.

Schrijf je hier in vanaf 1 oktober voor de Maple Leaf Wintercup.

Back To Top