skip to Main Content

De 21ste editie van de Klaverblad Arena Games belooft weer een mooie wedstrijd te worden. Aanstaande zondag 9 juli komen verschillende binnen- en buitenlandse topatleten naar Hilversum, maar ook GAC is met een hoop atleten goed vertegenwoordigd!

Gabriël Cornelissen en Justine Fleming komen in de actie op de 100 meter. Bram van der Laan neemt deel aan het speerwerpen en Paul Groen verschijnt op de aanloop bij het verspringen. Mila-lopers Cas Lutz, Eduard Grob en Erik Kallenberg doen mee aan de 3000 meter en Evelien Hooijman en Pepijn Janssen aan de 400 meter. Een aantal GAC’ers loopt de 800 meter, te weten Mette Oosterink, Sam de Vor, Max van Groeningen, Jolente Bleijs, Pieter Mijnhout en David Vonk. Moniek Stijvers doet mee bij het kogelstoten en Lianne Bruins, die ook deel uitmaakt van de organisatie van de Klaverblad Arena Games, combineert kogelstoten met discuswerpen.

Polsstokhoogspringen is ook een onderdeel waarbij GAC goed is vertegenwoordigd, met deelname van Roman Monte, Siem ter Braake, Brigitte van de Kamp en Sanne Eekel. Sanne komt ook nog in actie bij het verspringen, net als Skip Renders.

Traditioneel is er ook weer een sprinttweekamp en een 1000 meter voor onze GAC-pupillen, waar tientallen talentjes aan meedoen.

Nederlandse topmeerkampers aanwezig
De vele GAC-deelnemers komen oog in oog te staan met de internationale top. Zo zijn meerkampers Nadine Broersen, Anouk Vetter en Pieter Braun aanwezig, die zich alle drie al gekwalificeerd hebben voor de WK in Londen. Bij het kogelstoten verschijnen Denzel Comenentia, Patrick Cronie en Melissa Boekelman in de ring. Polsstokhoogspringen kent met Rutger Koppelaar en Femke Pluim twee Nederlandse topdeelnemers en Fabian Florant gaat voor de winst bij het hinkstapspringen, waarbij hij concurrentie krijgt van de Mexicaan Alberto Alvarez, die een pr heeft van bijna 17 meter. Zijn landgenoot Luis Rivera komt in actie bij het verspringen. Van hem kunnen we een sprong over de 8 meter verwachten.

Voor de sprintnummers (100 en 400 meter) heeft de organisatie een aantal snelle Afrikaanse en Jamaicaanse lopers weten te strikken.

Wedstrijd van start om 12:00 uur; gratis toegang
Ook de 21ste editie van de Klaverblad Arena Games is weer gratis te bezoeken. De wedstrijd aan het Arenapark in Hilversum begint om 12:00 uur en wordt om 13:55 uur officieel geopend door onze voorzitter Paul Maas en wethouder sport Floris Voorink. Om 17:10 uur is de prijsuitreiking voor de beste dagprestaties. Tijdens de wedstrijd kun je een hapje en een drankje halen bij een van de foodtrucks en natuurlijk in onze eigen kantine.

Bekijk hier het volledige wedstrijdprogramma.

Kun je onverhoopt niet bij de wedstrijd aanwezig zijn? Via Atletiek.nu zijn de uitslagen live te volgen. Daarnaast worden de hoogtepunten ook op Facebook en Twitter gedeeld.

Tot zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X