Ga naar hoofdinhoud

Zondag 5 september mochten de masters voor het eerst weer de baan op voor een bijzondere competitie finale.

12 teams waren uitgenodigd door Haag Atletiek om in een spannende wedstrijd uit te maken wie zich officieus kampioen van Nederland zou mogen noemen. Het speciale aan deze wedstrijd was dat er 1 prijs werd vergeven: mannen en vrouwen in 1 team met 1 puntentotaal.

Het was een fantastische dag, het weer was prachtig, alle masters eindelijk weer in de startblokken en er waren hele mooie prestaties. Na alle trainingen van Janet, Kees, Mark en Ingrid werd er heel goed gepresteerd door de GAC-ers.

We trokken naar Den Haag met een team van 10 vrouwen en 11 mannen. En met een paar nieuwelingen in de opstelling deden WE het geweldig!

Zonder iemand te kort te doen was de prestatie van onze Rietje wel weer buitengewoon : een Europees Record op de 100 meter (17.03)!!

Na de unieke mixed estafette 4×100 (2 mannen en 2 vrouwen) was er bij de prijsuitreiking voor ons de overwinning en niet met weinig punten. Alle podium atleten kregen een eigen glimmend estafettestokje en in onze vitrinekast staat binnenkort een prachtige glazen trofee.

Wat een ontzettend leuke wedstrijd!

Dank aan Haag Atletiek voor de organisatie, onze ploegleiders Ellen en Wim en Dineke en Ilona voor het jureren.

Brigitte van de Kamp

Back To Top